vrijdag 18 oktober 2024

Interceptor Bear 650: Nieuwe Royal Enfield-scrambler

Royal Enfield breidt zijn 650cc-serie uit met een nieuwe scrambler genaamd de Interceptor Bear 650. Deze motorfiets, die naar verwachting op de EICMA zal worden gepresenteerd, is al goedgekeurd in Australië.

Royal Enfield Himalayan 450 Rally: Dakar-droom dichtbij?

De Bear 650 beschikt over een nieuwe USD-voorvork en schokdempers die meer veerweg en bodemvrijheid bieden. Het uitlaatsysteem is ook aangepast naar een 2-in-1 configuratie voor extra bodemvrijheid. Het is nog onduidelijk of de wielmaten zullen veranderen naar de typische scrambler-maten van 19 inch voor en 17 inch achter.

Een opvallende wijziging is het nieuwe instrumentenpaneel, dat bestaat uit één enkel display in plaats van de twee gedeeltelijk analoge meters van de Interceptor. Het is nog niet duidelijk of dit een volledig TFT-scherm zal zijn.

De luchtgekoelde 648cc-paralleltwin met 47 pk blijft ongewijzigd en past perfect in de Europese A2-rijbewijscategorie. De prijs van de Bear 650 is nog niet bekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen