zaterdag 5 oktober 2024

Indian Riders Fest 2025: Unieke motorbelevenis

Tickets voor de Indian Riders Fest 2025 zijn nu beschikbaar met korting, tot 31 oktober 2024. Het festival, dat plaatsvindt van 19 tot 22 juni 2025, heeft als thema ‘On The Road Again’ en is verhuisd naar een nieuwe locatie aan het meer van Lipno nad Vltavou in Zuid-Bohemen, Tsjechië.

Harley-Davidson en Indian Motorcycle aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Deze nieuwe locatie biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook toegang tot geweldige wegen en diverse accommodatiemogelijkheden op korte afstand van het festivalterrein. Bezoekers kunnen rekenen op een onvergetelijke ervaring vol motorrijden, feesten, lekker eten, muziek en de gerenommeerde Budweis Custom Show.

Deze custom show, de enige ter wereld die zich exclusief richt op Indian Motorcycle customs, belooft in 2025 nog creatiever en inspirerender te zijn. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en tickets, Riders Packs en accommodatie aanschaffen via de vernieuwde festivalwebsite en online winkel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen