zondag 7 juli 2024

Indian Motorcycle partner van Faro 2024 rally Motoclube Faro Portugal

Indian Motorcycle is van 18 tot 21 juli partner van de prestigieuze Faro rally in Portugal. Tijdens dit driedaagse evenement in Vale das Almas bij het vliegveld van Faro komen duizenden motorliefhebbers uit heel Europa samen om te genieten van kameraadschap, livemuziek, shows en entertainment. Motoclube Faro organiseert een loterij waarbij je de kans maakt op het winnen van een exclusieve Indian FTR.

Op bezoek bij Tony Leenes – Indian Motorcycles Museum

In samenwerking met Motoclube Faro en dealers op het Iberisch Schiereiland biedt Indian Motorcycle een speciaal VIP-pakket aan voor bezoekers. Voor €65 per persoon krijgen ze:

  • algemene toegang tot het evenement
  • een herdenkings-T-shirt en -patch
  • tickets voor de Indian Motorcycle Sunset Party met cocktails op zaterdagavond
  • toegang tot het VIP-area
  • gereserveerde parkeerplaatsen voor Indian motorfietsen.

Geïnteresseerden kunnen reserveren via erkende Indian Motorcycle-dealers in Portugal en Spanje om in aanmerking te komen voor de FTR-trekking.

Meer informatie is te vinden op de websites van Motoclube Faro en Indian Motorcycle, en op de Facebook- en Instagram-pagina’s van Indian Motorcycle.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen