woensdag 18 september 2024

Ilmberger Showroom Take-Over bij Van Harten Motoren Amersfoort

GP Products neemt de showroom van Van Harten Motoren over! Wel, voor een stukje en voor even, dan toch. Op zaterdag 10 augustus 2024 organiseert GP Products een Shop-in-Shop bij Van Harten Motoren – als eerste officiële BMW-dealer – voor het exclusieve Ilmberger Carbon. Jij komt toch ook?

Want er valt wel wat te beleven! Zo staat op de middag de officiële onthulling van de nieuwste telg van de GP Products Signature Series op de planning. Met die Signature Series laat GP Products zien wat mogelijk is met de meest exclusieve aftermarket onderdelen, waarbij GP Products vaak kiest voor een indrukwekkende link met de autowereld. Dat is ook dit keer het geval: tijdens de Take-Over wordt een BMW M 1000 R gepresenteerd op basis van de Range Rover SVR. Een absolute wereldprimeur, die je voor geen goud ter wereld wilt missen.

Raak je ook na die presentatie niet uitgekeken op het carbon? Geen nood: GP Products heeft maar liefst zes (!) volledig met Ilmberger-onderdelen opgebouwde BMW-motoren in de showroom voorzien, die stuk voor stuk laten zien dat de mogelijkheden met het kostbare goedje schier eindeloos zijn. Wil je je motor zelf opwaarderen met een prachtig stuk Ilmberger Carbon? Ook dan ben je bij Van Harten Motoren aan het juiste adres: tijdens de Showroom Take-Over krijgen bezoekers een actievoucher die geldig is op de Ilmberger-collectie. Ga dat zien!

Datum: 10 Augustus

Tijd: van 10 tot 16 uur

Plaats: Van Harten Motoren, Hanzeboulevard 24, 3825 PH Amersfoort, Nederland

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen