zaterdag 5 oktober 2024

Husqvarna Vitpilen 801: Opwindende rijervaring gegarandeerd

De nieuwe Husqvarna Vitpilen 801 is een opwindende motorfiets die is ontworpen om een meeslepende rijervaring te bieden. Hij heeft een krachtige 799 cc parallel-twin motor die 105 pk en 87 Nm koppel levert. De motor is licht van gewicht en heeft lange onderhoudsintervallen.

Motorverkoop stijgt in 2024 ondanks septemberdip

De motorfiets is uitgerust met geavanceerde elektronische rijhulpsystemen, zoals vier selecteerbare rijmodi, hoekgevoelige tractiecontrole en ABS. Dit zorgt voor optimale prestaties en veiligheid onder alle omstandigheden. Het stalen frame en de verstelbare WP APEX vering dragen bij aan een wendbaar en stabiel rijgedrag.

Andere premium componenten zijn een J.Juan remsysteem, een Power Assist Slipper Clutch en een 5″ TFT-dashboard. Via de Ride Husqvarna Motorcycles-app kan de rijder navigatie, telefoongesprekken en muziek bedienen.

De Vitpilen 801 valt op door zijn unieke Bi-LED koplamp en progressieve styling. Hij is leverbaar in twee kleurvarianten en er is een uitgebreid aanbod technische accessoires beschikbaar. Vanaf november 2024 zal de motorfiets wereldwijd te koop zijn bij Husqvarna Mobility-dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen