donderdag 10 oktober 2024

Husqvarna Norden 901 Expedition: avontuurlijke upgrades

Husqvarna heeft de nieuwe Norden 901 Expedition voor 2025 onthuld. Dit travel-adventure model is vernieuwd om te voldoen aan de Euro5+ norm en biedt een nog uitgebreidere uitrusting.

De belangrijkste updates zijn:

  • Een nieuw uitlaatsysteem dat voldoet aan Euro5+
  • Geüpdatete elektronica met tractiecontrole instelbaar in 10 niveaus
  • Nieuwe zijspiegels en een hazard light warning system
  • Een USB-C poort op het dashboard
  • Verwarmbare handgrepen en zadel
  • Standaard zachte zijtassen van 36 liter

Husqvarna Vitpilen 801: Opwindende rijervaring gegarandeerd

Verder blijft de 889cc-paralleltwin met 105 pk behouden, evenals het stalen buizenframe. De WP XPLOR vering biedt 240 mm veerweg en is volledig instelbaar.

Andere kenmerken zijn een 5-inch TFT display, connectiviteit via de smartphone-app, vier rijmodi, hoek-ABS, quickshifter, antihop-koppeling, tubeless spaakwielen met Pirelli banden en een 19 liter tank voor 400 km actieradius.

De nieuwe Norden 901 Expedition arriveert eind 2024 bij de Husqvarna dealers. Het model is verder te personaliseren met technische accessoires of kledij uit de Functional Apparel-collectie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen