zaterdag 5 oktober 2024

Honda NT1100 2025: verbeterd toercomfort

De Honda NT1100, Europa’s best verkochte touringmotor, krijgt voor modeljaar 2025 diverse updates op het gebied van styling, prestaties en gebruiksgemak. De vernieuwde kuip zorgt voor een scherper silhouet. Nieuwe dagrijlichten met geïntegreerde richtingaanwijzers geven de voorkant een unieke lichtsignatuur.

De 1084cc-paralleltwin motor is getuned voor 7% meer koppel in het lage en middelhoge toerengebied, terwijl het piekvermogen gelijk blijft. Dit resulteert in betere allround prestaties. De actieradius bedraagt 400 km dankzij de efficiënte motor en 20 liter tank.

Honda X-ADV krijgt stijlvolle update voor 2025

Comfort en gebruiksgemak zijn verbeterd met herwerkte winddeflectoren, een langer voorspatbord, een met één hand verstelbaar windscherm en een groter, comfortabeler zadel. De koffers hebben nu meer volume en bieden elk plaats aan een integraalhelm.

Elektronische rijhulpsystemen worden aangestuurd door een nieuwe zesassige IMU voor nauwkeurige controle. Drie standaard rijmodi zijn beschikbaar, plus een instelbare ‘User-modus’. Optioneel is de geavanceerde Showa-EERA™ ophanging met realtime dempingsoptimalisatie en verstelbare achterveervoorspanning.

De DCT-transmissie is geoptimaliseerd voor een beter gevoel bij lage snelheden en schakelt intuïtief in bochten dankzij de IMU-koppeling. Standaard zijn onder meer een 6,5-inch TFT-touchscreen, smartphone-connectiviteit, cruisecontrol, handvatverwarming en laadaansluitingen.

De Honda NT1100 is voor 2025 leverbaar in drie nieuwe kleuren: Mat Warm Ash Metallic, Gunmetal Black Metallic en Pearl Hawkseye Blue.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen