zaterdag 26 oktober 2024

Honda kondigt upgrades aan voor 2025 CMX500 Rebel en CMX1100 Rebel

Honda heeft enkele upgrades aangekondigd voor de CMX500 Rebel en CMX1100 Rebel voor het modeljaar 2025. De aanpassingen zijn gericht op het verbeteren van het rijcomfort, de prestaties en de stijl van deze populaire custom bikes.

De CMX500 Rebel krijgt een verbeterde achtervering, een comfortabeler zadel en een aangepaste stuurpositie voor een ontspannen zithouding. Daarnaast zijn er nieuwe accessoirepakketten en een speciale ‘S’ Edition met unieke styling elementen.

Honda Transalp SP: beperkte enduro editie voor Spanje en Portugal

De CMX1100 Rebel ondergaat soortgelijke ergonomische verbeteringen, met een naar achteren en omhoog verplaatst stuur, naar voren geplaatste voetsteunen en een dikker zadel. De 1084cc-paralleltwin is herzien voor meer vermogen in de lage en middentoeren. Technologische updates omvatten een nieuw 5-inch TFT-display met smartphone-connectiviteit.

Naast de standaard CMX1100 Rebel introduceert Honda ook de CMX1100SE Rebel, een special edition met fabriekseigen accessoires zoals een koplampkap, vorkbeschermers en een kort voorspatbord voor een stoerdere look.

Beide Rebel modellen zijn verkrijgbaar in nieuwe kleuropties voor 2025.

De 2025 CMX500 Rebel zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren:

  • Mat Dim Gray Metallic **NIEUW**
  • Mat Gunpowder Black Metallic

De 2025 CMX500 Rebel ‘S’ Editie zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren:

  • Mat Gunpowder Black Metallic
  • Candy Energy Orange **NIEUW**

De 2025 CMX1100 Rebel zal verkrijgbaar zijn in:

  • Pearl Hawkseye Blue

De 2025 CMX1100T Rebel zal verkrijgbaar zijn in:

  • Iridium Gray Metallic **NIEUW**

De nieuwe 2025 CMX1100SE Rebel zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren:

  • Flare Orange Metallic
  • Mat Ballistic Black Metallic

Met deze upgrades zet Honda in op het versterken van de aantrekkingskracht en veelzijdigheid van de CMX-serie in het custom bike segment.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen