vrijdag 29 maart 2024

Honda-fabriek herstart na aardbeving

Goed nieuws voor Honda-liefhebbers. De Kumamoto-fabriek waarin een groot gedeelte van Honda’s motoren worden gebouwd, gaat weer open. In de fabriek die in 1976 werd gebouwd verzorgt Honda de productie van onderdelen en de assemblage van onder meer de CBR1000RR, Goldwing en Shadow. In april werd het gebied waarin deze vierde fabriek van Honda staat getroffen door een aardbeving. En een best zware ook, met een 7,4 op de schaal van richter. Tientallen mensen lieten het leven of raakten gewond. Sindsdien heeft Honda de productie langzaam hervat maar vanaf deze week draait de fabriek weer op volle capaciteit. Laat ze maar weer van de band rollen, die nieuwe Honda’s!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen