zaterdag 26 oktober 2024

Het programma van de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Volgend weekend is het zover. De Bigtwin Bikeshow & Expo 2024! Wanneer? 1, 2 en 3 november. Waar? Expo Houten. Wat dat kost? Dat vind je hier. Of je nu fan bent van custombikes, of van motoren in het algemeen, er is van alles te zien en te beleven. Zelfs als muziekliefhebber ben je er aan het juiste adres.

Dit valt er allemaal te doen, zien én beleven:

Bikeshow met 2 nieuwe klassen

Motoren, zover het oog reikt. Daar draait het stiekem natuurlijk om. Om het internationaal samenkomen van honderden unieke custombikes. Ieder jaar weer komen er meer motoren naar de Bigtwin Bikeshow. Allen strijden ze voor de prijs voor Best Build van hun klasse én voor Best of Show. Van custom builds uit Europa tot ver daar buiten. Kom jij ze bewonderen?

Dit jaar verwelkomen we maar liefst twee nieuwe klassen! Namelijk de Mopeds & Mini Bikes up to 125cc én de Adventure & Allroad klasse. Van toffe kleine motortjes en scooters – volledig custom natuurlijk – tot grote allroad motoren met een eigenwijze twist. Ook deze unieke machines zijn dit jaar welkom op de Bigtwin Bikeshow. Op welke stem jij?! Jouw stem telt namelijk mee voor de felbegeerde Public Choice prijs!

Honderden unieke motoren strijden om jouw stem op de Bigtwin Bikeshow

Grote namen wederom aanwezig

Grote namen uit de motorwereld zijn ook dit jaar weer aanwezig. Dan denk je natuurlijk aan Harley-Davidson en Indian Motorcycle. Zij zijn er wederom bij! Bewonder de nieuwste motoren van deze merken op hun stand. En daar blijft het niet bij..

Live muziek en live shows

Van zoveel moois wordt een mens dorstig. Gelukkig is er genoeg horeca aanwezig om die behoefte te stillen. Geniet onder het genot van een hapje en drankje van goede live muziek van bekende tribute bands als Back to Blondie en Deep White. Zing mee met hits van Blondie, Deep Purple en White Snake. Ook Rock ’n Roll Junkies staat voor je klaar om je te voorzien van de beste covers van niemand minder dan Herman Brood.

Het mag dan straks november zijn, maar de temperaturen lopen hoog op bij de erotic shows. Zie hoe professionals te werk gaan en geniet van het uitzicht.

Heb jij je ticket(s) al binnen?

Naast al dit entertainment, kun je ook ter plaatse tattoos laten airbrushen, kun je experts uit de pinstriping en gravering aan het werk zien en shop je de meest unieke motorkleding die je niet zomaar in de winkel tegenkomt.

Heb jij je ticket(s) al binnen? Voorkom dat je straks in de wachtrij voor de deur hoeft te staan. Koop je ticket(s) in de voorverkoop en loop zo naar binnen. Een extra pluspunt: parkeer je auto of motor gratis voor de deur! 

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen