vrijdag 20 september 2024

Harley-Davidson keert na vijf jaar terug naar EICMA

Harley-Davidson heeft wereldkundig gemaakt dat het dit jaar aanwezig zal zijn op EICMA. Het Amerikaanse motormerk zal voor het eerst sinds 2019 aanwezig zijn, op de 81ste editie van de motortentoonstelling. Die vindt plaats van van 5 tot en met 10 november in Milaan.

Harley-Davidson zit bij Rebel Girl Mariëlle in het bloed

Onderdompelen

Op z’n volledig nieuwe beursstand belooft Harley-Davidson een ‘immersive’ beleving – een onderdompeling, zeg maar. De Amerikanen zullen er voor het eerst in vijf jaar opnieuw een brede line-up presenteren, waaronder de Grand American Touring-familie met de dit jaar gepresenteerde en door ons reeds geteste Road Glide en Street Glide. Naast de motoren, brengt de nieuwe  ervaringsstand het merk Harley-Davidson en de rijke 121-jarige geschiedenis tot leven. Ga dat zien!

Wij hopen vooral dat de terugkeer naar Milaan ook één of meerdere nieuwigheden inluidt… Dat komen we hoe dan ook in november te weten. Wij van Motor.NL zullen ook aanwezig zijn in Milaan en zeker een kijkje gaan nemen bij Harley en jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen…

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen