donderdag 4 juli 2024

Harley-Davidson gaat samenwerken met MotoGP en is aanwezig tijdens TT Assen

Harley-Davidson gaat samenwerken met MotoGP om haar merk te promoten bij Europese racefans. Het bedrijf zal aanwezig zijn bij verschillende MotoGP-races in 2024, waaronder dit weekend in Assen tijdens de Dutch TT.

Harley-Davidson heeft een lange racehistorie en is momenteel actief in de MotoAmerica King of The Baggers-klasse in de VS. Tijdens de TT Assen zal Harley-Davidson een stand hebben waar het een deel van de 2024 modellen presenteert en bezoekers kennis laat maken met de King of the Baggers race-cultuur. Er zal een racemodel te zien zijn, evenals de exclusieve CVO Road Glide ST.

Ziggo Sport verlengt MotoGP-rechten en pakt dit weekend groots uit tijdens TT Assen

Op de stand worden ook afleveringen getoond van een documentaireserie over het Harley-Davidson Factory Race Team en andere coureurs tijdens het MotoAmerica King of the Baggers kampioenschap van 2023. Bezoekers van de TT Assen kunnen bovendien exclusief een verlengde proefrit boeken bij een Harley-Davidson dealer.

Afbeelding: cyclenews.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen