donderdag 19 september 2024

Harley-Davidson feest in Oostenrijkse Alpen

Harley-Davidson-liefhebbers kunnen zich opmaken voor een week vol plezier en actie tijdens de European Bike Week in Faaker See, Oostenrijk van 3 tot 8 september 2024. Dit jaar staat het evenement in het teken van de erkenning van de bijdragen van Willie G. Davidson aan Harley-Davidson en de motorcultuur. Bezoekers kunnen genieten van live muziek, motorshows, demo-ritten, een custom bike show en een grote parade.

Het 40.000 m2 grote Harley Village biedt een expo met de nieuwste 2024-modellen, kleding en accessoires. Avonturiers kunnen terecht in de Adventure Zone voor offroad-demonstraties en lessen op de Pan America 1250 Special. Er zijn gratis begeleide tours door de mooie omgeving van Karinthië en Slovenië.

De festiviteiten worden afgetrapt met optredens van The BossHoss bij kasteel Finkenstein. Gedurende de week is er volop live entertainment op twee podia. De Custom Bike Show op vrijdag en de grote parade op zaterdag zijn hoogtepunten. Eén gelukkige bezoeker wint een gloednieuwe Harley-Davidson in de gratis loterij.

Met gratis toegang en non-stop festiviteiten is de European Bike Week het grootste open motorfestival van Europa. Het trekt zowel lokale rijders als internationale bezoekers aan voor een onvergetelijke ervaring.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen