maandag 16 september 2024

Harley-Davidson Europese H.O.G. Rally 2025 Kroatië

Harley-Davidson heeft aangekondigd dat de 31e jaarlijkse Europese H.O.G. Rally in 2025 zal plaatsvinden in Medulin, Kroatië, van 12 tot 15 juni. De locatie van de rally wisselt elk jaar, passend bij het internationale karakter van de groep. Medulin ligt op het schiereiland van Istrië in Noord-Kroatië, dichtbij Pula en op rijafstand van Zagreb, Triëst en Portorož.

Het kustresort Medulin biedt veel accommodaties, eetgelegenheden en mooie routes om te toeren. Bezienswaardigheden zijn onder meer Romeinse ruïnes zoals het amfitheater van Pula en de schilderachtige Adriatische kust met zijn heldere water, grotten en stranden.

Tijdens de rally organiseert Harley-Davidson diverse gratis activiteiten, waaronder avonden met livemuziek, de nieuwste modellen om te bekijken en te testen, en stands van dealers uit heel Europa.

Kolja Rebstock, Vice President EMEA bij Harley-Davidson, is enthousiast over de schitterende locatie en nodigt alle rijders uit om in 2025 naar Kroatië te komen, waar ze warm zullen worden onthaald, net als tijdens de vorige Kroatische rally in 2014.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen