maandag 16 september 2024

Harley-Davidson en Indian Motorcycle aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Wie Bigtwin Bikeshow zegt, zegt stiekem toch ook Harley-Davidson. Het merk is niet weg te denken uit de custom scene en heeft een speciale plek in het hart van menig custombouwer én -liefhebber. Vorig jaar mochten we ze weer verwelkomen. Terug van weggeweest. En ook dit jaar zijn ze er weer bij. Harley-Davidson Benelux is aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024.

Bigtwin Bikeshow & Expo 2024: Ben jij er (weer) bij?

Ieder jaar weer staan er talloze unieke exemplaren in de Bikeshow. Ook als de importeur er zelf niet bij was, was Harley-Davidson sterk aanwezig. Toch vinden we het contrast tussen de custombikes en splinternieuwe motoren prachtig. En dus neemt Harley-Davidson Benelux een sterk gamma mee waar we bij weg kunnen dromen.

En als H-D aanwezig is, komt Indian Motorcycle uiteraard ook om de hoek kijken. De gezonde rivaliteit tussen de twee merken is zo oud als dagen en zorgt voor een mooie balans en mix in het cruiser- en bagger-segment. Ook Indian Motorcycle Benelux zal aanwezig zijn op de Bigtwin Bikeshow & Expo, met een uitgebreid aanbod aan nieuwe motoren. Denk bijvoorbeeld aan de allernieuwste Scout, custom FTR’s en een speciale Challenger.

Of je nu Harley-Davidson fan bent, of gek bent van Indian – of misschien wel beiden! – er valt genoeg te zien en beleven op de Bigtwin Bikeshow. Ben jij erbij op 1, 2 en/of 3 november? Je scoort je ticket(s) hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen