donderdag 12 september 2024

GP Products BMW M 1000 R SV: ultieme motorfiets-customizing

GP Products heeft weer een indrukwekkend project afgeleverd met de Signature Series BMW M1000R SV. Dit is de vierde motorfiets in hun exclusieve reeks, geïnspireerd op de Range Rover Sport SV First Edition.

Het team stripte de M1000R tot op het frame en blok. Daarna werden alle onderdelen gespoten in een unieke combinatie van satijnkleurige Carbon Bronze en Acid Green, net als op de Range Rover.

Nieuwe BMW R 1300 GS Adventure: Überavonturier

Ilmberger Carbon leverde veel carbon onderdelen met TÜV-certificaat. Dymontech zorgde voor custom carbon behuizingen. Rotobox maakte speciale Bullet-carbonwielen voor betere prestaties en looks.

Akrapovic leverde een titanium uitlaatsysteem met indrukwekkend geluid. Andere topmerken zoals Rizoma, Gilles Tooling, Evotech en Puig droegen bij met CNC-gefreesde onderdelen van hoge kwaliteit.

Het kostenplaatje is net zo imponerend als het resultaat. De totale prijs komt uit op €56.500, waarvan ruim €30.000 aan customwerk en speciale onderdelen. Maar daarvoor heb je dan ook een unieke M1000R die z’n gelijke niet kent.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen