donderdag 12 september 2024

Forged Indian scout van Scorpion-drummer schittert 30 augustus op Glemseck 101

Indian Motorcycle zal de op maat gemaakte Forged Indian Scout van rockster Mikkey Dee tentoonstellen op het Glemseck 101 motorfestival in Duitsland. Deze unieke motorfiets is gebouwd door de gerenommeerde Zweedse customizer Ronna Norén. Ze heeft het frame van de nieuwe Scout aangepast om een oldschool chopper-look te creëren, geïnspireerd op het werk van pionier Stan Dishong.

Mikkey Dee, bekend als drummer van Motörhead en Scorpions, is een grote motorliefhebber. Zijn custom Scout zal centraal staan in de Indian stand op Glemseck, zodat bezoekers deze strakke moderne chopper van dichtbij kunnen bewonderen.

Naast deze speciale Forged Scout toont Indian Motorcycle ook de nieuwste modellen uit het vernieuwde Scout-assortiment. Bezoekers kunnen kennismaken met het Indian team en genieten van live muziek.

Glemseck 101 is een populair Europees motorfestival dat bezocht wordt door duizenden motorrijders en liefhebbers van over de hele wereld. Het evenement staat bekend om custom bikes, races en motorcultuur. Glemseck 101 vindt plaats van 30 augustus tot 1 september in het Duitse Leonberg.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen