woensdag 23 oktober 2024

Energica Ego Corsa op Damen Trackday 2023. En jij kunt er op rijden!

Speciale aankondiging! De Energica Ego Corsa-motoren, die de afgelopen jaren te zien waren in het bijprogramma van de MotoGP, komen exclusief naar het TT Circuit op 29 september. En het beste deel? Jij kunt er zelf op rijden!

Ook als je al een eigen Energica hebt, kun je deelnemen aan dit unieke evenement.

Tijdens de Damen Track Day 2023 staan voor het eerst sessies met uitsluitend elektrische motoren op het circuit.

Oeganda wil motorrijders gratis elektrische motor geven

Het doel van de dag is om te genieten van de ervaring en te leren, zonder de druk van competitie. Tussen de sessies door zorgen we ervoor dat de motoren worden opgeladen, zodat je de hele dag kunt blijven rijden. Dit is een unieke kans om de toekomst van het racen zelf eens mee te maken.

De dag bestaat uit verschillende sessies, waarbij ervaren instructeurs van Circuitschool.nl je begeleiden.

EGO CORSA (Vereist circuitervaring)

  • 1x Voorrijder
  • 2 Deelnemers

ENERGICA-EIGENAAR (Geen of weinig circuitervaring)

  • 1x Voorrijder
  • Maximaal 5 deelnemers

ENERGICA-EIGENAAR (Met circuitervaring)

  • 1x Voorrijder
  • Maximaal 5 deelnemers

Kosten

Deelname met eigen Energica: € 249.-. Deelname met Energica Ego Corsa, inclusief motorhuur, banden, opladen en begeleiding: € 1.749,-

Meedoen

De indeling en het aantal groepen worden op de dag zelf bekendgemaakt. Er is een verplichte rijdersbriefing. Als je met je eigen motor deelneemt, wordt deze gekeurd voordat je kunt deelnemen. Inschrijven doe je met het aanvraagformulier Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen