donderdag 19 september 2024

Elektrische Nachtrit Helmond-Eindhoven 2024

Zero Motorcycles ondersteunt ook dit jaar weer de Electric Night Ride (ENR). Dit evenement, dat elektrische motor- en bromfietsen bijeenbrengt voor een nachtelijke rit door een Europese stad, vindt voor de zevende keer plaats. Na eerdere edities in diverse steden, wordt ENR#7 georganiseerd in Helmond-Eindhoven op 31 augustus 2024.

De organisatie is in handen van Cornee Bosmans. De rit start rond 20 uur op de Automotive Campus in Helmond en voert over 45 kilometer door Helmond en Eindhoven, waarbij snelwegen worden vermeden. Voorafgaand aan de rit is er vanaf 18 uur een BBQ of buffet, afhankelijk van het weer. Deelname aan de rit is gratis, maar voor het diner moet apart worden betaald en aangemeld vóór 26 augustus.

Zero Motorcycles biedt op de dag van de ENR#7 ook de mogelijkheid om verschillende modellen uit te proberen tijdens testritten tussen 10 en 18 uur. Hiervoor is aanmelding met tijdslot verplicht. Daarnaast stelt het bedrijf, samen met Electric Motorbikes Nederland, een aantal motorfietsen beschikbaar voor deelname aan de ENR#7. Aanmelden hiervoor kan ter plaatse, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Het evenement eindigt rond 23 uur weer op de Automotive Campus in Helmond. Check voor meer info de website ERN#7.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen