woensdag 17 april 2024

Een nieuwe Yamaha YZF-R6?

Zoals je van ons gewend bent houden we fabrikanten nauwlettend in de gaten. En in deze tijden nog een beetje meer, want de Intermot (in Keulen) en de EICMA (in Milaan) komen er bijna aan. Wij zagen daarom Yamaha dit geheimzinnige filmpje online zetten. Met in het achterhoofd het ritme van introducties van Yamaha’s YZF’s, komt je uit op een nieuwe Yamaha YZF-R6!

In het filmpje hoor je duidelijk een schreeuwende viercilinder. Een hoogtoerige supersport. Een getraind oor hoor hierin géén crossplane krukas. Dit zou betekenen dat de nieuwe R6 die update in ieder geval niet krijgt en daarin blijft verschillen van zijn grote broer, de R1. Aan het einde van de video belooft Yamaha meer te laten zien op de vierde van volgende maand. En laat dat nou net de eerste persdag zijn van de Intermot. Daar zijn we natuurlijk aanwezig, dus later meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen