donderdag 12 september 2024

Duitse Victoria herrijst met Chinese Simplee V7

De Victoria Simplee V7 2024 is een nieuwe motorfiets die het historische Duitse merk Victoria nieuw leven inblaast, maar nu onder Chinese vlag. Hoewel de motor onlangs is onthuld op een beurs in China en gericht lijkt op de Europese markt, zijn er nog geen concrete plannen voor introductie in Europa.

De Simplee V7 wordt aangedreven door een 675cc-V-twin motor die 42 pk en 53 Nm koppel levert. Deze lucht/oliegekoelde krachtbron is voorzien van moderne Bosch-injectie voor betrouwbare prestaties. Verder is de motor uitgerust met hoogwaardige componenten zoals KYB-vering, Nissin-remmen, dual-channel ABS, tractiecontrole en een anti-hop koppeling. Dit zorgt voor veilig en comfortabel rijden.

MV Agusta Superveloce 1000 Serie Oro: stijlvol aerodynamisch meesterwerk

Deze nieuwe Victoria combineert Europese motorhistorie met Chinese productie en innovatie. Het resultaat is een moderne cruiser met retro-invloeden die qua specificaties geschikt is voor een brede doelgroep, waaronder A2-rijbewijshouders.

Samenvattend is de Victoria Simplee V7 een interessante nieuwe speler die erfgoed en technologie bundelt in een aantrekkelijk pakket. Het is echter nog onduidelijk of en wanneer Europese motorrijders daadwerkelijk de kans krijgen om ermee kennis te maken. De fabrikant heeft vooralsnog geen plannen bekendgemaakt voor beschikbaarheid buiten China.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen