donderdag 10 oktober 2024

Ducati onthult nieuwe Scramblers voor 2025

Ducati heeft twee nieuwe modellen van de Scrambler serie onthuld voor 2025: de minimalistische Icon Dark en de vernieuwde Full Throttle. De Icon Dark is gericht op liefhebbers die de pure essentie van de Scrambler zoeken, met een volledig zwarte uitvoering die de elegantie en speelse geest van de motorfiets benadrukt. De Full Throttle heeft een nieuwe zwart-bronzen kleurstelling gekregen die teruggrijpt op de jaren ’70 en het dynamische karakter van de motorfiets accentueert.

2025 Ducati Panigale V4 op 12 oktober te zien bij alle officiële Ducati dealers

Beide modellen zijn gebaseerd op de tweede generatie Scrambler, geïntroduceerd in 2023. Deze combineert een eigentijdse stijl met geavanceerde technologie, zoals een TFT dashboard, Ride-by-wire, Quickshifter en ABS. De luchtgekoelde tweecilinder motor levert 73 pk en is ook beschikbaar in een 35 kW versie voor A2-rijbewijs houders.

Ducati biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor de Scrambler modellen, waaronder uitlaten, zadels, gekleurde covers en tal van accessoires. Hiermee kunnen liefhebbers hun persoonlijkheid tot uitdrukking brengen en de motorfiets naar eigen smaak personaliseren. De Icon Dark is vanaf oktober 2024 verkrijgbaar bij de dealers, de nieuwe Full Throttle volgt in december.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen