donderdag 19 september 2024

Dé verzekering voor uw Indian Motorcycle

Verzeker uw Indian Motorcycle snel en eenvoudig bij dé Indian Motorcycle Insurance met exclusieve voordelen en persoonlijke service.

Het rijden op een Indian Motorcycle is meer dan alleen een manier om van A naar B te komen; het is een gevoel van vrijheid, avontuur en pure passie. Bij Indian Motorcycle Insurance begrijpen we dit als geen ander. Wij zijn de officiële verzekering voor Indian Motorcycles, en wij helpen u graag om een passende verzekering te vinden die net zo uniek is als uw motor.

Waarom kiezen voor Indian Motorcycle Insurance?

Bij Indian Motorcycle Insurance bieden wij u meer dan alleen een standaard motorverzekering. Wij begrijpen de specifieke behoeften van Indian-rijders. Of u nu op een Scout, Chieftain, Springfield, of een Roadmaster rijdt, wij hebben de perfecte verzekering voor uw Indian Motorcycle.

  • Dé officiële Indian Motorcycle verzekering

Bij Indian Motorcycle Insurance kiest u voor een verzekering die speciaal is ontworpen voor uw Indian Motorcycle. Wij bieden dekking die aansluit bij de unieke eigenschappen van uw motor en uw rijstijl.

  •  Direct online af te sluiten

Sluit uw verzekering eenvoudig en snel online af via indianmotorcycleinsurance.nl. U bent direct verzekerd en klaar om de weg op te gaan.

  •  Geen alarmverplichting

Bij ons kunt u uw Indian Motorcycle verzekeren zonder dat u verplicht bent om een alarm te installeren. Dit maakt het nog eenvoudiger om uw motor te beschermen zonder extra kosten te moeten maken.

  •  Overstapservice

Bent u al verzekerd bij een andere aanbieder? Geen probleem! Onze overstapservice zorgt ervoor dat uw overstap soepel verloopt, zonder gedoe.

  •  Snelle schadeafwikkeling

Bij Indian Motorcycle Insurance zorgen we ervoor dat u snel weer de weg op kunt. Onze schadeafhandeling is snel en efficiënt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en weer volop kunt genieten van het motorrijden.

Extra voordelen en kortingen

Bij Indian Motorcycle Insurance bieden we meer dan alleen een goede verzekering. We geven u graag iets extra’s:

  • Minder dan 12.000 km per jaar? U ontvangt korting wanneer u minder dan 12.000 km per jaar rijdt.
  • Winterstopkorting: Maak gebruik van de winterstop (15 december tot 1 maart) en bespaar op uw premie.
  • No-claimkorting: Profiteer van no-claimkortingen die kunnen oplopen tot 80%.
  • Geen eigen risico: Bij schadeherstel door een officiële Indian Motorcycle dealer heeft u geen eigen risico.
  • Accessoires meeverzekerd: Accessoires tot €2.500,- zijn gratis meeverzekerd.
  • 3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde garantie: Uw Indian Motorcycle is gedurende de eerste 3 jaar na aanschaf of taxatie verzekerd tegen deze waarde, zonder afschrijving.

Uw Indian Motorcycle verzekeren

Bij Indian Motorcycle Insurance draait alles om passie voor motorrijden. Wij delen uw liefde voor Indian Motorcycles en begrijpen hoe belangrijk uw motor voor u is. Daarom staat uitstekende en snelle service altijd voorop. U kunt eenvoudig en snel hier premie berekenen of contact met ons opnemen voor persoonlijk advies via 0172-427034. Wij staan klaar om u te helpen met een verzekering die precies aansluit op uw wensen en behoeften.

Persoonlijke service zonder gedoe

Bij Indian Motorcycle Insurance houden we van eenvoud en efficiëntie. Bij ons hoeft u geen lange wachttijden aan de telefoon te verwachten of ingewikkelde keuzemenu’s door te lopen. Onze medewerkers staan direct voor u klaar om u te helpen, met een gedeelde passie voor Indian Motorcycle.

Onze service stopt niet bij het afsluiten van de verzekering. Mocht u ooit schade hebben, dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling. U kunt erop vertrouwen dat wij alles regelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: genieten van uw Indian Motorcycle.

Blijf op de hoogte en bespaar

Verzekeringspremies kunnen jaarlijks veranderen. Het is daarom verstandig om uw verzekering regelmatig te controleren en te vergelijken. Bij Indian Motorcycle Insurance helpen wij u graag om inzicht te krijgen in uw huidige premie en de mogelijkheden om te besparen. U kunt eenvoudig uw nieuwe premie berekenen via indianmotorcycleinsurance.nl. Liever persoonlijk advies? Onze experts staan klaar om u te helpen via 0172-427034.

Uw Indian Motorcycle, onze zorg

Bij Indian Motorcycle Insurance draait alles om u en uw Indian Motorcycle. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn, en willen ervoor zorgen dat u met een gerust hart de weg op kunt. Op indianmotorcycleinsurance.nl kunt u ontdekken hoe eenvoudig het is om een nieuwe premie te berekenen. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Bel ons op 0172-427034, of stuur een e-mail naar info@indianmotorcycleinsurance.nl. Bij Indian Motorcycle Insurance verzekerd u uw Indian Motorcycle bij dé officiële Indian Motorcycle verzekering.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen