zaterdag 5 oktober 2024

De Motor Podcast #133: van nachtmerrie naar droomvakantie

Een onderwerp waar we als motorrijders liever niet over praten: een motorongeluk. Het overkwam Gerben in 2014 door nog onbekende reden. Op een stuk dat hij al tientallen of misschien wel honderden keren had gereden, raakte hij van de weg. Het zorgde ervoor dat hij in een rolstoel kwam te zitten. Even leek het erop dat hij nooit meer iets met motoren zou kunnen doen.

De Motor Podcast #128: motorstunter Dave rijdt liever alleen op zijn achterwiel

Ook bij Gerben kruipt het motorbloed waar het niet gaan kan. Zijn motorpassie zorgt ervoor dat hij nog steeds geniet van motorrijden, maar nu als bakkenist. In een zijspan dus. Op deze manier heeft hij ook een spectaculaire motorreis aan de andere kant van de wereld gemaakt.

Het hele verhaal hoor je in aflevering 133 van De Motor Podcast.

Ook hoor je wie de winnaar is geworden van de verkiezing “Motorstop van het Jaar 2024.”

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen