vrijdag 20 september 2024

De Motor Podcast #132: Van Medemblik naar Macedonië

Een mooie motorreis hoeft niet altijd door de woestijn of naar de andere kant van de wereld.  Niet iedereen is zo avontuurlijk, heeft de vrije dagen of het budget om zo ver te gaan.

Toen Serge tijdens een eerdere vakantie (zonder motor) werd uitgenodigd om op twee wielen nog eens terug te komen, was het zaadje geplant. Hij komt uit een echte motor familie, dus dat die reis er ooit echt zou komen was een ding dat zeker was. Hij rijdt nog maar een paar jaar en had zelfs nog een geknepen Honda CB650r onder zijn kont toen hij daadwerkelijk naar Macedonië ging rijden.

De uitgestippelde reis bracht hem via Luxemburg, Oostenrijk en Italië bij de boot naar Albanië en vervolgens naar eindbestemming Macedonië. Met de Pipi Langkous-mentaliteit “ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan” bracht hem op mooie plekken. Via de Balkan ging hij uiteindelijk weer terug naar Nederland.

In aflevering 132 van de Motor Podcast kun je zijn hele verhaal beluisteren.
https://open.spotify.com/episode/6t9Nl2o39SSQTmRR2LDXj1?si=14bcab51cd2048cc

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen