maandag 16 september 2024

De Motor Podcast #131: Een jaar lang verlof nemen en door 24 landen crossen

Het overlijden van zijn tweede vrouw deed Ivo beseffen dat het leven veel te kort is. Je weet nooit hoeveel tijd je nog hebt om te genieten en te rijden. Daarom hakte hij een knoop door en besloot de reis van zijn leven te maken. Aanvankelijk wilde hij “maar”een paar maanden weg op de motor. Zijn werkgever gaf hem echter de mogelijkheid om een jaar verlof te nemen.

De Motor Podcast #130: neemt Clutch Cartel de Vlaamse motorwereld over?

Deze unieke kans greep hij met beide handschoenen aan om een flinke motorreis te maken. Geïnspireerd door onder anderen wereldreiziger Itchy Boots, vertrok hij richting het oosten en reed uiteindelijk door 24 landen. De motortocht van zijn leven, die hem in ieder geval een klepdeksel van zijn BMW R1200 GS Rallye heeft gekost, maar hem ook een heel aantal schitterende ontmoetingen heeft opgeleverd. De meest gekke grensovergangen, de mooiste ontmoetingen én een rit met zijn zoons dwars door Bangkok.

De super inspirerende aflevering 131 van De Motor Podcast vind je nu in je podcast-app!

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen