donderdag 19 september 2024

De Motor Podcast #130: neemt Clutch Cartel de Vlaamse motorwereld over?

Dit keer Vlaamse motorrijders te gast in De Motor Podcast. Jeffrey en Maxime schuiven aan om te vertellen over hun kartel. Nee, dit kartel heeft niets te maken met wapens en verboden middelen maar natuurlijk wel met motorrijden. Onder de naam Clutch Cartel organiseren ze ride-outs en gezellige bijeenkomsten waarbij zelfs de Antwerpse politie aanschuift. Elkaars motoren bekijken, hapje eten en mooie foto’s maken.

De Motor Podcast #128: motorstunter Dave rijdt liever alleen op zijn achterwiel

Het Clutch Cartel gaat alleen nog een beetje verder. Want als onverhoopt een lid uit de groep in de problemen zit, krijgt die alle steun van de andere leden. “Er even doorheen zitten” betekent dan ook: snel een rondje rijden. Ze helpen elkaar uit de brand als dat nodig is. Maxime omschrijft het als een soort broederschap.

Het hele verhaal hoor je in aflevering 130 van De Motor Podcast.

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen