donderdag 19 september 2024

De Motor Podcast #128: motorstunter Dave rijdt liever alleen op zijn achterwiel

In aflevering 128 van De Motor Podcast is een motorrijder te gast die eigenlijk aan één wiel genoeg heeft. Dave is motorstunter en rijdt liever alleen op zijn achterwiel dan op beide wielen. Hij gaat het gevaar niet uit de weg, sterker nog, hij zoekt het juist op. Voor hem is een normaal rondje rijden eigenlijk geen optie meer.

De Motor Podcast #127: de kracht van social media in de motorscene

Onder de naam DASTUNTS doet hij in binnen- en buitenland zijn spectaculaire stunts. Ingehuurd voor evenementen of gewoon lekker zelf freewheelen. Hij is pas 23 en zou er het liefst zijn werk van maken. Podcast hosts Peter en Dennis vragen zich af of het nou een écht beroep is, of gewoon roekeloos, onveilig en ongewenst rijgedrag. Want het is niet voor niets dat dit op de openbare weg verboden is. Zijn rijgedrag heeft hem dan ook al verschillende keren in aanraking gebracht met het gezag, inclusief handboeien.

“Ik ben het grootste gevaar voor mezelf” zegt hij zelf. Oordeel zelf en beluister aflevering 128 van De Motor Podcast via Spotify.

Het hele verhaal hoor je in aflevering 128 van De Motor Podcast.

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen