donderdag 4 juli 2024

De Motor Podcast #126: Robin reist alleen en onbevangen door Europa

Robin is niet van haar motor af te slaan. Eerst reed ze een Yamaha MT07 en nu het grotere broertje de MT10. Ze haalde dan ook eerst haar motorrijbewijs en pas later haar rijbewijs voor de auto. In aflevering 126 van De Motor vertelt ze gepassioneerd over haar kilometers. Even op de motor een pizza halen in Italië, een croissant gaan eten in Parijs of zomaar even een rondje over het strand in Denemarken.

De Motor Podcast #125: Joey Boussen heeft nog geen rijbewijs maar wel een podiumplek

Ze reist vaak alleen. Als motorrijder weet je dat je ook dan eigenlijk nooit écht alleen bent. Bij de eerste de beste tank- of koffie-stop heb je meestal meteen aanspraak. Ze ontmoet de leukste mensen, maakt vrienden en gooit graag het gas erop.

Meestal gaat dat goed. Toch is het ook een keer best wel fout gegaan. Daar praat ze niet graag over, al maakt ze in deze aflevering een uitzondering.

Het hele verhaal hoor je in aflevering 126 van De Motor Podcast.

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen