donderdag 12 september 2024

De kaartverkoop voor Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 is van start

Op 1, 2 en 3 november 2024 is het weer zover. Dan barsten we weer los met de Bigtwin Bikeshow & Expo! Gepassioneerde bouwers, toonaangevende fabrikanten en motorliefhebbers komen samen op dé plek waar de customscène tot leven komt. Ben jij erbij? Scoor hier je tickets.

Scoor dan nu je kaartje(s) alvast in de voorverkoop! Dan ben je niet alleen goedkoper uit, maar voorkom je ook dat je in wachtrij staat voor de deur. Parkeer je motor voor de deur en loop zo naar binnen. We hopen op goed weer – want het liefst gaan we op de motor heen – maar je weet het in november natuurlijk nooit. Als je je ticket alvast scoort, weet je zeker dat je erbij bent én dat je niet buiten hoeft te wachten.

De voorverkoop is van start!

Blokkeer dus het eerste weekend van november voor drie dagen lang genieten van de dikste custombikes, de lifestyle waar we zo van houden en vooral heel veel sfeer en gezelligheid. Kom één dag genieten met een Dagentree ticket of hang lekker het hele weekend rond met een Passe-Partout.

Noteer de datum

Al ruim dertig jaar mogen we ‘ons feestje’ vieren. Ook dit jaar zetten we de Expo Houten weer op zijn kop met onze internationale bikeshow, gepassioneerde exposanten, splinternieuw motoren van de tofste merken uit onze scène en vooral héél veel custombikes. Je scoort je kaartje(s) hier. Tot in november!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen