donderdag 28 maart 2024

De Honda Rebel

Wie dacht na de Intermot en EICMA alle nieuwe motoren voor 2017 wel te hebben gezien, had het goed mis. Honda had tijdens de Long Beach International Motorcycle Show in Californië nog wat achter de hand. Zij presenteerden de Honda Rebel, een Bobber voor jonge rijders.De Rebel komt in een 300cc- en 500cc-uitvoering. Jaren geleden bracht Honda al iets vergelijkbaars op de markt. De Rebel wordt nu opnieuw geïntroduceerd en is vooral gericht op de jongere en kleinere rijders. Hij heeft dan ook een vrij lage een zithoogte van 690 mm en is geschikt voor het A2-rijbewijs. Onder meer het buizenframe en de dikke banden geven de Rebel zijn Bobber-uitstraling.De krachtbron van de 500 Rebel is een 471cc parallel-twin dat Honda ook in de andere 500’s gebruikt. Voor de Rebel hebben de Japanners de injectie zó ingesteld dat meer koppel tijdens lage toeren wordt bereikt. De 300 is een 286cc eencilinder. Beide versies komen in een uitvoering mét en zonder ABS. De 500 wordt gespoten in Graphite Black, Matte Armored Silver Metallic, Bright Yellow en Millennium Red en de 300 in Matte Silver, Matte Pearl White, Black en Red.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen