donderdag 10 oktober 2024

CFMOTO’s avontuurlijke MT-X debuteert

CFMOTO introduceert hun eerste volwaardige avontuurlijke motorfiets met serieuze offroad capaciteiten: de MT-X. Deze motor is gebaseerd op het bestaande MT 800-platform van CFMOTO, dat weer is afgeleid van KTM’s LC8c-platform.

De MT-X onderscheidt zich met een 21-inch voorwiel, 240 mm grondspeling en een krachtige 799cc tweecilinder. Het gestroomlijnde ontwerp omvat opvallende kleuropties, een 7-inch TFT-scherm en een slanke kuipruit.

CFMoto 800 MT-X debuteert binnenkort

Rijders kunnen genieten van een 22,5 liter brandstoftank, comfortabel rally-zadel, geavanceerde elektronica met drie rijmodi en cruise control. Rijhulpmiddelen zoals een slipperkoppeling, ABS, quick shifter en traction control zorgen voor veiligheid en rijplezier.

Met deze toevoeging dekt CFMOTO’s lijn van avontuurlijke motorfietsen nu alle basisbehoeften. Het roept de vraag op wat de volgende stap zal zijn. Een big-bore ADV?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen