vrijdag 20 september 2024

CFMoto onthult agressieve 675NK

CFMoto werkt aan een nieuwe naked bike genaamd de 675NK. Deze motorfiets zal naar verwachting in 2025 op de markt komen en beschikt over dezelfde 95 pk sterke driecilinder motor als de reeds gelanceerde sportieve 675 SR-R.

De 675NK deelt veel technische componenten met zijn sportievere broer, waaronder het aluminium frame en de upside-down voorvork. Het ontwerp is echter aangepast aan het naked bike concept, met een hoog stuur en een agressief ogende koplamp.

CFMoto 800 MT-X debuteert binnenkort

Ondanks het feit dat het een naked bike is, zal de 675NK naar verwachting goed uitgerust zijn met features als tractiecontrole, een quickshifter, LED-verlichting en een kleurendisplay dat kan worden gekoppeld aan een smartphone.

Met een geschatte prijs van rond de 8.000 euro zou de 675NK een aantrekkelijke optie kunnen zijn in het middensegment van de motormarkt. CFmoto hoopt met dit model verder te kunnen concurreren met gevestigde internationale merken en zijn aanwezigheid in Europa, met name in veeleisende markten als Duitsland en Italië, te versterken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen