donderdag 19 september 2024

Buell Super Cruiser: productie start binnenkort

Buell Motorcycle Co. heeft aangekondigd dat klanten die ooit een pre-order hebben geplaatst vanaf 12 september 2024 een definitieve bestellingen kunnen plaatsen voor de nieuwe Buell Super Cruiser tegen een speciale introductieprijs van €21.500 ($23.900)*. Vanaf 12 november 2024 kunnen ook andere geïnteresseerden de motorfiets bestellen voor de reguliere prijs van €23.300 ($25.900). De productie van de Super Cruiser, die het cruiser-segment opnieuw moet definiëren, start naar verwachting in het najaar van 2025.

Pre-order klanten krijgen tot 12 november 2024 de kans om een aanbetaling van €900 ($1.000) te doen en zo hun bestelling te bevestigen tegen de speciale prijs. Volgens CEO Bill Melvin wil Buell hiermee haar vroege supporters belonen voor hun feedback en steun. Ook kondigde hij aan dat Buell de komende weken vorderingen bekend zal maken in het terughalen van productie en onderdelen naar de VS om zo Amerikaanse banen te ondersteunen.

De in 2023 onthulde Buell Super Cruiser heeft wereldwijd veel interesse gewekt vanwege zijn bijzondere prestaties en aantrekkelijke styling. Pre-order klanten ontvangen tussen 12 september en 12 november een e-mail met bestelinstructies, waarna ook andere geïnteresseerde motorrijders de motorfiets kunnen bestellen.

Koers 30 augustus 2024

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen