vrijdag 29 maart 2024

Bestel maar, bestel maar, bestel maar

De Europese pre-order-periode van de elektrische Harley-Davidson LiveWire is officieel geopend, zo weet het Amerikaanse merk ons vol trots te melden. De eerste leveringen van deze toch wel zeer bijzondere Harley worden al verwacht in het najaar van 2019.

Als je serieus geïnteresseerd bent, kun je het best via de Harley-Davidson-website je dichtstbijzijnde LiveWire-dealer zoeken. Na een zogeheten pre-order-aanbetaling wordt de LiveWire vervolgens besteld.

Luisterend naar International Marketing Director Steve Lambert is het verstandig om niet al te lang te wachten: “Er is veel interesse in deze motorfiets en veel mensen willen bij de eerste lichting zitten.” In combinatie met beperkte beschikbaarheid van de nieuwe Harley-Davidson, maakt haastige spoed in dit geval dus wellicht wel goed.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen