maandag 16 september 2024

Beleef de TABAC Classic GP van 13 t/m 15 september op TT Circuit Assen

De TABAC Classic GP van 13 tot en met 15 september op het TT Circuit Assen belooft ook dit jaar weer een spectaculair race-evenement te worden, met een prachtig gecombineerd programma van races en demonstraties met historische racewagens, zijspannen en natuurlijk motoren.

Zijspanlegendes Webster/Hewitt en Biland/Waltisperg keren terug in Assen

Fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van legendarische kampioenen zoals Steve Webster en Rolf Biland, die zullen deelnemen aan een demorace in de zijspanklasse. Meer dan dertig jaar na hun glorietijd komen de historische zijspannen weer tot leven op de ‘Cathedral of Speed’. Het evenement biedt een unieke kans om iconische coureurs en machines uit de motorsportgeschiedenis opnieuw te zien en te beleven.

Collin Veijer aanwezig op de TABAC Classic GP: Where Classics meets Future

Collin Veijer, de 19-jarige motorcoureur die het hart van menig motorsportfan in Nederland sneller doet kloppen, zal aanwezig zijn tijdens de TABAC Classic GP. De Nederlandse Moto3-topper is op zondag 15 september aanwezig op het TT Circuit en maakt graag tijd vrij voor handtekeningen en voor selfies met zijn fans.

JMPB BromfieTTs: Herleef de Bromfietstijd

Op 14 september kunnen bromfietseigenaren en -fans genieten van de JMPB BromfieTTs op het TT Circuit. Met meer dan duizend brommers beleven bezoekers de nostalgie van hun jeugd opnieuw tijdens een rit over het legendarische circuit. Wil je meedoen met je eigen brommer? Meld je dan aan via www.bromfietts.nl/aanmelden.

Formule 1 in de ‘Cathedral of Speed’

Force organiseert demonstraties en evenementen over de hele wereld met legendarische wagens zoals de Benetton B192, waarmee Michael Schumacher zijn eerste race won, en andere iconische Formule 1-bolides zoals de Minardi M187.

Bestel nu je tickets voor een weekend vol actie!

De derde editie van de TABAC Classic GP belooft een vol programma met ruim twintig races en demonstraties van historische racewagens, zijspannen en motoren. De TABAC Classic GP Assen wordt mede mogelijk gemaakt door TABAC fragrances & shaving, al ruim zestig jaar een begrip in persoonlijke verzorging voor mannen. Bestel hier je tickets.

Eigenaren racemotoren opgelet
Wil jij zelf meerijden tijdens de TABAC Classic GP op jouw eigen racemotor? Dat kan! Authentieke Grand Prix-motoren mogen op zaterdag en zondag geheel kosteloos deelnemen aan het evenement en de motor stallen in de Motorcycle Legends-tenten op de paddock en rijden op het TT Circuit! Heb je interesse, geef je dan op door een mail te sturen naar info@classicgp-assen.com met daarbij info over je racemotor. Daarna neemt de organisatie contact met je op.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen