zaterdag 26 oktober 2024

Baanbrekende 2025 KTM 1390 Super Adventure S EVO

KTM zet een nieuwe standaard in het adventure segment met de 1390 Super Adventure S EVO. Deze motorfiets introduceert diverse mechanische en technologische verbeteringen die de rijdynamiek, het comfort en de prestaties naar een hoger niveau tillen.

Het chassis is aangepast voor meer stijfheid en stabiliteit. De voetsteunen zijn verlaagd en verbreed voor een betere ergonomie. De semi-actieve WP-vering is preciezer afgesteld. Het ontwerp is vernieuwd met onder meer nieuwe kuipdelen, LED-verlichting en een verbeterd windscherm.

KTM’s vernieuwde elektrische enduro voor 2025

De cilinderinhoud is vergroot naar 1350 cc, wat resulteert in 173 pk en 145 Nm koppel. Nieuwe technologieën zoals CAMSHIFT met variabele kleptiming optimaliseren de prestaties, het verbruik en de emissies. De AMT-transmissie biedt zowel handmatig als volautomatisch schakelen.

Het 8 inch TFT touchscreen is verticaal gemonteerd en biedt uitstekende leesbaarheid en gebruiksgemak. Geavanceerde rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol met stop & go functie en verbeterde radarsensoren tillen de veiligheid en het rijcomfort naar een hoger plan.

Met al deze innovaties zet de KTM 1390 Super Adventure S EVO de lat hoger in het adventure segment. De motorfiets komt begin 2025 op de markt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen