vrijdag 18 oktober 2024

Arrow uitlaat voor Kawasaki Eliminator 500 nu beschikbaar

Kawasaki heeft onlangs de Eliminator 500 gelanceerd, een nieuwe cruiser motorfiets die een modern ontwerp combineert met uitstekende rijprestaties. Het model is direct een verkoophit geworden in Nederland en is na de Vulcan S momenteel de bestverkochte cruiser van Kawasaki.

Het succes van de Kawasaki Eliminator 500 is te danken aan verschillende kenmerken, waaronder de soepele 451cc paralleltwin motor, het lage rijklaargewicht, de toegankelijke zadelhoogte van 735mm en het eigentijdse design.

Kawasaki Ninja 7 Hybrid en Z 7 Hybrid testevent

Om de moderne uitstraling compleet te maken, is er nu ook een Arrow Sport uitlaat verkrijgbaar voor de Eliminator 500. Deze matzwarte slip-on demper is lichter dan het standaard exemplaar en produceert een mooi vol geluid. De uitlaat is voorzien van een carbon hitteschild en beschikt over een ECE-typegoedkeuring voor Euro5+ normen.

De Kawasaki Eliminator 500 is per direct uit voorraad leverbaar bij officiële dealers. Dit geldt eveneens voor de Arrow Sport uitlaat, die voor een prijs van € 663,10 wordt aangeboden (exclusief montagekosten).

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of het vinden van een Kawasaki dealer in de buurt terecht op www.kawasaki.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen