vrijdag 29 maart 2024

AGV Trade and Save

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De veiligheid van een helm neemt geleidelijk af na de aankoop. Het is sterk aan te raden een helm binnen vijf jaar te vervangen om zodoende verzekerd te zijn van een hoog impactvermogen bij een ongeval. De realiteit leert dat men dit vergeet en met een onveilige helm op de motor zit. Vandaar dat AGV aanbiedt om uw oude helm in te ruilen op een nieuwe veilige helm met de TRADE AND SAVE promotie die tot 15 Mei 2019 loopt.

Neem een oude helm, van elk merk, mee naar uw AGV dealer en ruil deze in. U ontvangt direct 25% op een AGV helm met een verkoopprijs tot 299,95€ of 30% op een AGV boven dit bedrag.

Vindt uw AGV dealer op:
www.motomind.nl
www.agv.com/row/en/stores/

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen