donderdag 19 september 2024

702 euro korting op het Adventure Pack bij Benelli TRK 702 of TRK 702 X

De Benelli TRK 702 en TRK 702 X zijn twee opvallende middenklasse hoogpoters, die de aandacht trekken van zowel ervaren motorrijders als nieuwkomers. Beide modellen beschikken over een 698cc staande twin, een zesbak in het stalen vakwerkframe, potig ogende veerelementen, een opmerkelijke styling, een mooi TFT-schermp met connectiviteit en dubbel USB-laadpunt én een voordelig prijskaartje. De TRK 702 heeft een rijklaarprijs van 8.999 euro, de TRK 702 X zit op 9.599 euro. 

Niet verrassend is dat de X de meer offroadgerichte-versie is, met onder meer spaakwielen, meer grondspeling door extra veerweg achteraan, ruwer geprofileerd rubber en aangepaste wielen (19-inch voorwiel in plaats van 17 inch).

Met het Adventure Pack haal je nog meer uit je motorervaring op de TRK 702 (X). Dit pakket omvat een aluminium kofferset (zijkoffers links en rechts en een topkoffer), valbeugelset, hoog windscherm, skid plate en mistlampen. Je kunt per direct profiteren van een korting van maar liefst 702 euro op dit pakket! Dit betekent dat het pakket bij aankoop van een nieuwe TRK 702 of TRK 702 X bij een erkende Nederlandse Benelli-dealer nu slechts € 1.548 kost en dat is inclusief BTW en montage.

Neem vandaag nog contact op met een Benelli-dealer voor meer informatie en om deze aantrekkelijke deal te benutten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen