zaterdag 26 oktober 2024

2025 Yamaha MT-07: gestroomlijnd, geavanceerd, onvergetelijk

De nieuwe Yamaha MT-07 heeft een indrukwekkende wijziging ondergaan. De populaire middenklasse naked bike mag daarom niet op je short list ontbreken. De wijzigingen hebben we puntsgewijs voor je op een rijtje gezet.

– De 2025 MT-07 heeft een gestroomlijnde nieuwe styling met een geheel nieuw kuipwerk en LED-koplampen. Ondanks extra technologie is het gewicht met 1 kg verlaagd tot 183 kg.

– Voor het eerst is YCC-T ride-by-wire technologie en instelbare rijmodi toegepast. Er zijn 3 YRC modi (Sport, Street, Custom) met verschillende vermogensmappings en tractiecontrole-instellingen.

– Het chassis is vernieuwd met een stijver frame en achterbrug voor betere rijeigenschappen. De zitpositie is sportiever met een breder en lager stuur.

– De ophanging is verbeterd met een 41mm upside-down voorvork en radiaal gemonteerde remklauwen. Nieuwe lichtgewicht wielen verlagen de massatraagheid.

– De 690cc-CP2 heeft een akoestisch versterkingssysteem voor een kenmerkend geluid. Een A&S koppeling zorgt voor lichter schakelen.

– Andere upgrades zijn een 5″ TFT dashboard, smartphone connectiviteit, automatisch uitschakelende knipperlichten en noodstopsignalering.

– Naast de standaard versie is er een MT-07 Y-AMT met halfautomatische transmissie en cruise control.

– Drie kleuropties: Ice Storm, Icon Blue en Tech Black. Diverse accessoirepakketten en speciale MT kleding zijn leverbaar.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen