zaterdag 5 oktober 2024

2025 Suzuki GSX-S1000: Vernieuwd en krachtiger

Suzuki heeft een aantal updates doorgevoerd voor de GSX-S1000 van modeljaar 2025. De naked bike heeft een vernieuwde kleurstelling gekregen en is nu uitgerust met een nieuw TFT-display. Onder de motorkap blijft alles ongewijzigd, met dezelfde krachtige 999cc viercilinder motor die 112 kW (152 pk) levert.

Het nieuwe 5-inch TFT-kleurendisplay toont real-time informatie over de motorstatus en fungeert als programmeerbare schakelindicator. De display past zich automatisch aan het omgevingslicht aan voor optimale zichtbaarheid.

Suzuki GSX-S1000GT: nieuwe kleuren beschikbaar

De GSX-S1000 beschikt over geavanceerde rijhulpsystemen zoals drie rijmodi, tractiecontrole met vijf standen en een Bi-directional Quick Shift System. Remkracht wordt geleverd door Brembo monoblock remklauwen en 310 mm remschijven.

De prijs van de 2025 Suzuki GSX-S1000 blijft onveranderd op 14.999 euro. Bij aankoop krijg je standaard 6 jaar fabrieksgarantie en pechhulp. De vernieuwde naked bike is per direct leverbaar bij de Suzuki dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen