donderdag 19 september 2024

2025 Kawasaki Ninja ZX-6R al vanaf september verkrijgbaar

Kawasaki brengt de 2025 Ninja ZX-6R eerder uit dan gepland vanwege het grote succes en de hoge vraag naar het model van vorig jaar. Het nieuwe model komt in september al beschikbaar in Nederland, in twee nieuwe kleurencombinaties.

De 2025 Ninja ZX-6R onderscheidt zich van andere supersportmotoren door zijn 636cc vier-in-lijn motor, die 37cc groter is dan gebruikelijk in deze klasse. Dit resulteert in meer bruikbaar vermogen en koppel, waardoor de motorfiets niet alleen op het circuit, maar ook op de openbare weg uitstekend presteert. De motor is uitgerust met een quickshifter, tractiecontrole en vier rijmodi, waaronder Sport, Road, Rain en een instelbare Rider Mode.

Kawasaki demonstreert publiek ’s werelds eerste waterstof-motorfiets

Het aluminium frame, de volledig instelbare SHOWA-vering en radiale Monobloc-remklauwen zorgen voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit, waardoor de rijder altijd de volledige controle behoudt.

De scherp vormgegeven kuip met 3D-gelaagd ontwerp, LED-projectorkoplampen en kenmerkende RAM-AIR-inlaat valt direct op. Achter de topkuip bevindt zich een hoogwaardig 4,3-inch TFT-kleurendisplay dat alle belangrijke informatie duidelijk weergeeft, zoals toerental, snelheid, huidige versnelling, tripmeters en accuspanning.

De 2025 Ninja ZX-6R is vanaf september verkrijgbaar bij Kawasaki-dealers in twee nieuwe kleurstellingen: Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White (KRT-editie) en Ebony/Metallic Flat Spark Black. De prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen