donderdag 19 september 2024

2025 Honda CRF1100L Africa Twin: Nieuwe kleuren, zelfde avontuur

Honda’s avontuurlijke topmodel, de CRF1100L Africa Twin, krijgt voor modeljaar 2025 een opfrisbeurt met nieuwe graphics en kleurstellingen. Mechanisch blijft de motorfiets ongewijzigd, met behoud van zijn indrukwekkende offroadcapaciteiten en rallymachine-uitstraling.

De 1.084cc paralleltwin levert een maximumkoppel van 112 Nm en een piekvermogen van 75 kW voor opwindende prestaties op alle terreinen. De Africa Twin is verkrijgbaar in een standaardversie met instelbare Showa-vering en een ‘ES’-variant met elektronisch aanpasbare Showa EERA-demping.

Honda UK viert avontuur met speciale Africa Twin-editie

Voor 2025 introduceert Honda drie nieuwe kleurenschema’s voor de Africa Twin: Grand Prix Red, Matt Ballistic Black Metallic en Pearl Glare White (exclusief voor de ‘ES’). De Adventure Sports-versie, met zijn grotere 24,8-liter tank, krijgt een gloednieuwe Matt Iridium Gray Metallic-kleur en een bijgewerkte Pearl Glare White Tricolore-optie.

Sinds zijn terugkeer in 2016 is de Africa Twin een van Honda’s best verkochte modellen geweest, met meer dan 104.000 verkochte exemplaren in Europa. De motorfiets heeft indrukwekkende prestaties neergezet, waaronder een hoogte-record en succesvolle deelnames aan Honda Adventure Roads-expedities.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen