maandag 7 oktober 2024

2025 Ducati Panigale V4 op 12 oktober te zien bij alle officiële Ducati dealers

De nieuwste aanwinst in de Panigale serie, de 2025 Panigale V4, zal op zaterdag 12 oktober 2024 onthuld worden bij alle officiële Ducati dealers in Nederland. Deze motorfiets biedt topprestaties dankzij de meest recente technologische ontwikkelingen en innovaties gericht op snelheid en controle. Het 1.103 cc Desmosedici Stradale motorblok, geïnspireerd op de MotoGP, stelt de Panigale V4 in staat om ongeëvenaarde prestaties te leveren, zowel op het circuit als op de openbare weg.

Test Ducati Panigale V4 S 2025: Klasse apart!

Significante verbeteringen voor het 2025 model omvatten geoptimaliseerde veringstrategieën, geavanceerde elektronica en een vernieuwd chassisontwerp dat zorgt voor betere wendbaarheid en rijcomfort. Deze motorfiets biedt de ultieme rijervaring voor zowel ervaren rijders als gepassioneerde motorliefhebbers. De volledige onthulling is te zien op het YouTube kanaal van Ducati.

Grijp deze mogelijkheid aan om de 2025 Ducati Panigale V4 van nabij te bewonderen en een proefrit te plannen. Gebruik de dealer locator om de dichtstbijzijnde Ducati dealer te vinden.

De Panigale V4 ‘Wonder. Engineered.’ is beschikbaar vanaf €32.490,- in Nederland. Bezoek ducati.com voor meer details.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen