Agenda

1 APRIL t/m 31 OKTOBER

Drie Provinciën Toertocht - doorlopend evenement (200 km)

Start E10 Wokpaleis Hotel Restaurant, Rijksstraatweg 17, Ryptsjerk. Deelname € 5, route verkrijgbaar via webwinkel. Ook GPS. Friesche Motorclub. Info: 06-53 45 90 51, info@frieschemotorclub.nl, www.frieschemotorclub.frl.

21 MEI

Lentetoertocht

De tocht, met diverse mogelijkheden voor een tussenstop, kan in twee afstanden (120 km en 200 km) gereden worden en voert door het prachtige Achterhoekse, Twentse en Duitse landschap. Starten tussen 09:00 en 11:00 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in het Gelderse Laren.
Op www.bmac-borculo.nl is meer info over de club en evenementen te vinden. Routes beschikbaar vvoor zowel Garmin als TomTom.

11 juni

6e Etten-Leurse Zijspanrit

De start is om 10:30 Bij Grand Café De Butler aan de markt 8 4875 CE Etten-Leur. De koffie staat hier vanaf 10:00 klaar. De opzet van de zijspanrit zal iets anders zijn dan de afgelopen jaren, maar de gezelligheid blijft voorop staan. Het is mogelijk om twee ritten te rijden van ongeveer 80 km, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar 1 zijspanrit van 80 km te rijden. Zowel de start, pauze als finish is bij Grand Café De Butler op de Markt in Etten-Leur.
Wil je wel 1 zijspanrit rijden, maar later starten dan is dat geen enkel probleem. Vrijheid Blijheid. Hierdoor verwachten we een komen en gaan te krijgen van zijspannen op de Markt in Etten-Leur. Heb je geen zin om mee te rijden maar wil je alleen zijspannen komen kijken dan ben je ook van harte welkom op de gezellige Markt in Etten-Leur.
Voor meer informatie kijk op onze nieuwe website: zijspanrit.wordpress.com