donderdag 25 april 2024

Zucht… weer een Scrambler spyshot

Vergeef ons de ietwat lauwe reactie, maar we voelen ons een klein beetje de speelbal worden van Ducati’s marketingmachine. Da’s natuurlijk nooit anders geweest, maar het ligt er ondertussen zo dik bovenop dat het pijn begint te doen.

Wederom is er een spionagefoto opgedoken van Ducati’s Scrambler, de machine die door zoveel mysterie wordt omgeven dat je jezelf bijna af begint te vragen of de hype die er rondom gecreëerd wordt niet groter is dan de motor zelf. Vooral ook omdat tijdens het World Ducati Weekend de motor in een donkere zeecontainer aan duizenden mensen getoond werd en er daarna eigenlijk niets naar buiten gekomen is. Toegegeven, camera’s en telefoons moest je eerst inleveren, maar het kan niet anders dan dat er wel wat stiekeme kiekjes genomen zijn. Was de teleurstelling zo groot dat die foto’s uiteindelijk maar gewoon gewist zijn?

Volgens onze collega Vincent Burger, die het ding met eigen ogen op het WDW heeft mogen aanschouwen, is de hype terecht. ‘Een waanzinnig gaaf ding. Geen extreme specificaties, maar gewoon een hele gave moderne interpretatie. En ja, hij lijkt inderdaad heel erg op die in dat kleifilmpje.’

Goed, in navolging van:

DE DUCATI SCRAMBLER GESPOT

DE DUCATI SCRAMBLER KOMT

ALWEER GELEKT: DE DUCATI SCRAMBLER

en

DUCATI SCRAMBLER OP BEELD

(tromgeroffel)

Vind je hier de meest recente spionagefoto, die onze vrienden van Asphalt and Rubber van een Facebook-pagina hebben ontvreemd.

Zegt u het maar!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen