dinsdag 16 april 2024

Getest: Spidi Ace Leather

Deze Spidi Ace Leather jas is nog niet zo heel lang in mijn bezit maar heeft in korte tijd een ronduit goede indruk gemaakt. ‘Looks’ zijn nogal een persoonlijk ding natuurlijk, maar als er een leren jack appelleert aan het fenomeen ‘retro’, is het wel deze Spidi Ace. De verwijzing naar het Ace Café is duidelijk. Oogt ‘cool’ – zeker door het glanslaagje – maar zit zo mogelijk nog beter. Het 0,8 mm dikke schapenleer waaruit de Ace is opgebouwd, is bijzonder zacht waardoor deze jas letterlijk als een tweede huid om je schouders glijdt. Erg prettig.

De binnenvoering is uitneembaar wat de inzetbaarheid van de Ace aardig vergroot, het is niet alleen maar een jas voor de mooie zomerdagen. De binnenvoering laat zich door middel van kleine drukkers vrij eenvoudig uitnemen. Schouder- en ellenboogbescherming is standaard, een rugbeschermer is echter optioneel, daarvoor is wel een vooraf gefabriceerde ruimte gereserveerd in de voering. Verder nog drie buitenzakken, een ruime binnenzak en een clip om een broek aan te bevestigen. Kwalitatief van hoog niveau. Mede daardoor niet goedkoop.

Prijs € 439.90,-
Info www.hocoparts.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen