vrijdag 19 april 2024

Zard uitlaten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op maat gemaakt en perfect oog voor details, zoals je van Italiaans design mag verwachten. Officine Zard timmert al jaren internationaal aan de weg met uitgesproken design, hoogwaardige kwaliteit, goede performance. Niet alleen voor de bekende Italiaanse motormerken Ducati, Moto Guzzi en Aprilia, maar ook voor Japanners, Engelsen en Duitsers heeft ZARD OFFICINE een uitlaatsysteem voor handen.

Ook in Nederland zijn de uitlaten van Zard nu verkrijgbaar. De nieuwste ontwikkeling zijn de systemen voor de Kawasaki Z900RS. Zard levert een Slip-on demper als gekeurde of als racing uitvoering vanaf 419,- euro incl. BTW. Een volledig systeem voor deze Z900RS komt op 1.459,- euro incl. BTW voor de RVS uitvoering. De Titanium uitvoering van het systeem is leverbaar voor 2.189,- Euro incl. BTW.

Verkrijgbaar via de motordealers. Kijk voor meer informatie op www.zardexhausts.nl  of email naar nederland@zardauspuff.de – Social media: Facebook 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen