vrijdag 19 april 2024

Zandvoort in zwaar weer

Dat is even schrikken… De Telegraaf meldt dat Circuitpark Zandvoort er slecht voor staat. Volgens de ochtendkrant is er beslag gelegd op de bankrekeningen. Uitgerekend op het moment dat het circuit bijna verkocht is. Jurriaan van de Kamp, sponsorbemiddelaar van het circuit, zou verantwoordelijk zijn voor de beslaglegging van een kwart miljoen euro.

Van de Kamp liet De Telegraaf het volgende weten: “Met pijn in het hart ben ik naar de rechter gestapt, want ik draag Zandvoort een warm hart toe. Maar ze hadden mijn rekeningen uit 2010 en 2011 niet eens betaald.” Eerder dwong een rechter al dat het circuit een gedeelte van sponsorgelden van onder andere Formido alsnog moest betalen aan Van de Kamp maar daarmee bleek ‘nog niet de helft te zijn voldaan’.

Edwin Sibbel, financieel directeur van het circuit: “We zijn in gesprek met acht geïnteresseerde kopers over overname van het circuit. Dat heeft nieuwe investeringen nodig, waartoe de eigenaar niet meer bereid is”, aldus Sibbel. Opvallend is dat Sibbel het betalingsconflict met Van de Kamp omschrijft als ‘gedoe met betaaltermijnen’.

Later meer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen